La obra ‘Familia Normal’ llega a la Casa de Cultura del Puerto de Sagunto

familia normal puerto de sagunto

La obra de teatro ‘Familia Normal’ llega a la Casa Municipal de Cultura del Puerto de Sagunto el 7 de mayo del 2021.

Tres generacions d’una família atrapades en els trastos vells d’una casa. Una pare que perviu en les tassetes de café, una mare que no acaba d’anar-se’n, unes germanes que no s’entenen i una filla perduda. Si poguérem rescindir el contracte familiar o incloure l’opció de renovar-lo… Si poguérem triar la família, tot seria tan diferent, tan normal.

En Família Normal vorem com tres dones s’enfronten al seu passat però també al seu futur a través dels objectes i dels records que habiten la casa familiar, la casa on s’han criat, una casa de poble, gran i difícil de mantindre. Vendre o no vendre l’únic patrimoni que els queda de l’herència és el fil conductor d’aquesta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i alhora tendres.

Una ambientació sonora i escenogràfica d’arrel valenciana revisitada des d’un punt de vista contemporani, uns diàlegs ràpids i àcids. I una interpretació excel·lent ens faran transitar per les pors i les emocions més amagades d’una família ben peculiar.

¡No te pierdas la obra de teatro ‘Familia Normal’ en Casa Municipal de Cultura del Puerto de Sagunto!

InformaciĂłn